Par iz Beograda dobio sina, napravili žurku u stanu, a od komšija ovo nisu očekivali: “Porodila sam se, a susedi mi ovo uradili!”

|

Jedan bračni par iz Mirijeva je nedavno dobio sina. Novopečeni tata je obavestio o tome komšije, na oglasnoj tabli zgrade, napisavši da će tim povodom upriličiti slavlje u stanu, ali ono što su zatekli ispod njegove poruke zaista nisu očekivali!

O velikom iznenađenju koje su doživeli od svojih komšija, građane je obavestila ova novopečena mama.

– U moru svih loših stvari i osuda ljudi moram da podelim nešto lepo. Porodila sam se, pa smo suprug i ja odlučili da obavestimo komšije da će zbog toga biti žurka u našoj zgradi. Iako je žurka trajala do dugo niko od komšija nije pravio problem još nas je na našem papiru sačekala ova poruka. Komšije veliko hvala – objavila je novopečena mama iz Mirijeva u grupi “Serbialive Beograd”.

Ona je u objavu priložila i sliku obaveštenja koje su napisali svojim komšijama, ali i poruku koju su im ostavile komšije.

– Drage komšije dobili smo sina. Izvinjavamo se ako budemo preglasni večeras, ali moramo malo proslaviti! Hvala na razumevanju! – napisali su oni u obaveštenju, a komšije su dodale ispod:

– Nek je živ i zdrav!

Izvor: kurir.rs