Mali Relja dobio kompletno uređenu sobicu: Andrija i Sandra prostor opremili skupocenom kolevkom (FOTO)

|

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić dugo su čekali da postanu roditelji, a kada im se želja ostvarila njihovoj sreći nije bilo kraja. Mali Relja miljenik je cele porodice, a ponosni roditelji ga obasipaju pažnjom i najkvalitetnijim stvarima.

Relja je dobio najbolja kolica, najbolju prehranu, najbolje pelenice, kozmetiku i kadice, pa tako i najbolji krevetić za spavanje. Andrija i Sandra nisu žalili ni dinara da svom mališanu obezbede jedan od najnovijih sistema krevetaca, u svetu poznatiji kao “snu”, koji osim njihovom nasledniku i njima dvoma vrlo olakšava period grčeva kod beba, rast zubića, nemirnih snova, buđenja i svega što prati odrastanje bebe.

Radi se o mehanizmu koji se podešava na dugme, proizvodi svojevrsni zvuk poput onog iz maminog stomaka, vibriranje, tačnije blago ljuljanje, dok su roditelji putem blututa ili interneta povezani i mogu da prate pokrete svog mališana.

Mali Relja nedavno je isprobao svoju najnoviju kolevku, a po reakciji glumačkog para oduševljen je. Roditelji su se potrudili da mališanu opreme i ostatak njegove sobice, a fotografija nastala u njihovom domu dokaz je da je Relja dobio samo najbolje.

Izvor: story.rs