“Majka mu od tuge i bruke plače svaki dan” – Prijepoljci ocrnili Dženana: Nula je od čoveka, a za Samiru imaju samo reči hvale

|

Kao grom iz vedra neba u medijima odjeknula je vest o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire. Povodom toga ekipa Kurira uputila se u pevačevo rodno Prijepolje. Na licu mesta zatekli su porodični dom Lončarevića opasan velikim ogradama sa svih strana.

Na samom ulazu nalazi se gvozdena kapija, a ispred vrata su bile parkirane bicikle, dok su roletne bile skroz spuštene. U dvorištu je bio veliki broj obuće, stolova i nekoliko automobila na parkingu.

Ispred doma Lonačarevića zatekli su njihove prve komšije koje su bile šokirane i iznenađene razvodom ovog para.

“Dženanova majka Ljubica ne može da se pomiri sa situacijom koju joj je sin priredio. Plače od bruke i tuge svaki dan jer je jako vezana za snaju Samiru. Žao mi je i te njegove žene jer je imala tešku operaciju plućnog krila. Deca su im sjajna, ali vidim da je neraspoložena prethodnih dana. Toliko se borio za tu muziku, a u stvari je kao čovek nula. To svi ovde govore od kad se pročulo da vodi dvostruki život”, rekao je jedan komšija, a potom se nadovezao i drugi:

“Mi smo šokirani njihovim razvodom. Za njih ovde svi samo u superlativu možemo da govorimo. Verujte da je to bila tako skladna porodica, da nas je ova vest sve ostavila bez teksta. Sad ovde živi Samira sa dvoje zlatne dece i Dženanova majka. On je povremeno dolazio na svake dve nedelje možda, provodio je tu vreme, ali niko ne bi pomislio da se nešto loše dešava tu u njihova četiri zida. Samira radi u sudu, i majka joj je tamo radila. Svi ih ovde cenimo. Kad smo čuli da godinama živi sa drugom ženom, frapirali smo se. To nismo mogli ni da sanjamo”, priznao je komšija.

Izvor: kurir.rs