“Lila Ramonda… Strašno”: Veljko Ražnatović u 10 sekundi isprozivao Teya Doru – Još uvek ne može da dođe sebi nakon PZE

|

Polemika o srpskom predstavniku za Pesmu za Evroviziju mladoj pevačici Teya Dori i pesmi “Ramonda” ne prestaje na društvenim mrežama, a pojedini smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećenja glasovima stručnog žirija.

Veljko Ražnatović, koji je davao svesrdnu podršku Breskvici, oduševljen njenom pesmom “Gnezdo orlovo”, i drugi dan od proglašenja pobednika ne može da dođe sebi. On je rano jutros, tokom šetnje, objavio video na Instagram storiju čudeći da će nas pesma “Ramonda” predstavljati u Malmeu.

“Lila ramonda… j**te”, bilo je sve što je rekao Ražnatović.

Evo kako su raspoređeni glasovi u finali Izbora za pesmu za Evroviziju.

Glasovi publike:

Jedan glas publike – M.Ira; Dva – Keni nije mrtav; Tri – Dušan Kurtić; Četiri – Zejna; Pet – Džordži; Šest – Bojana x David; Sedam – Zorja; Osam – Konstrakta; Deset – Teya Dora; 12 – Breskvica

Žika Zana je osam poena dao Zejni, deset Leni Kovačević, a 12 poena dao je Dušanu Kurtiću. Sajsi MC je na treće mesto stavila Zejnu, na drugo Zorju i na prvo Teya Doru. Dejan Petrović – Zorja (8), Teya Dora (10) i Breskvica (12). Aleksandar Sedlar osam je dao Konstrakti, deset Zorji i 12 Hristini.
Predsednica žirija Marija Šerifović ovako je glasala – Zejna (8), Zorja (10) i Teya Dora (12).

Izvor: kurir.rs