“Poznavali smo se jako dobro”: Oglasio se kolega mladića koji je ubio decu pa sa ženom skočio sa solitera

|

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23), mladi bračni par, skočio je sa 17. sprata solitera na Limanu 2 u Novom Sadu, nakon što su, kako se sumnja, ubili dvojicu svojih sinova od jedne i tri godine. Sada se oglasio član “Nikola Čubrilo benda” sa kojim je sarađivao Lav P. S., koji se inače bavio muzikom.

Lav P. S. bavio se muzikom, uglavnom hevi metalom. Između ostalog, radio je ton za “Nikola Čubrilo bend”, čiji se predstavnik prvi put oglasio.

“Da, Lav je bio producent mog prvog albuma i kolega sa fakulteta. Poznavali smo se, naravno, znam i njegove roditelje i sestru jako dobro. Jako sam potresen”, izjavio je predstavnik benda za Srpski Telegraf.

Podsetimo, mladi bračni par, Martina P. S. (23), kao i muškarac Lav P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2. Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklo na vratima i ušli na krov, a potom zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Izvor: telegraf.rs