Lečić izdaje luks vikendicu u Ritopeku, a cena je prava “sitnica”: Za noćenje na glumčevom imanju treba izdvojiti pola plate

|

Poznati glumac Branislav Lečić vlasnik je luksuzne vikendice u naselju Ritopek, koji se nalazio u okviru Grocke blizu Beograda. Vikendicu je opremio najmodernijim nameštajem od prave kože, velikim kaminom i plazma televizorom, koji krase dnevnu sobu.

Najviše pažnje privlači bazen u dvorištu, pored kog su ležlajke, a raskošno imanje krase bašta i zelenilo u njoj.

Ono što je naročito zanimljivo je da je glumac odlučio da iznajmljuje luksuzno zdanje i to na dan. Naime, prema podacima sa poznatog sajta “Airbnb”, na kom ljudi izdaju svoje nekretnine, jedan dan u ovoj hacijendi košta 235 evra, što je u dinarima na današnji dan suma od 27.495. Međutim kada se ukuca jedno noćenje, na sajtu izlazi specijalna ponuda sa popustom u iznosu od 222 evra, što u dinarima iznosi 25.974 dinara.

Fotografije vikendice je na svom profilu na Instagramu delila je i ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić, a njegova bivša supruga Nina Radulović sa kojom ima sina, takođe je lajkovala sve objave u vezi vikendice, koja se izdaje, prenosi “Blic”.

Izvor: blic.rs