Sonjine komšije progovorile o nevenčanom mužu koji se sumnjiči za ubistvo: “Izgledao je kao čudak, bio je ljubomoran”

|

Srpsku javnost danas je potresla još jedna u nizu vesti o femicidu. Naime, u Beogradu je pronađeno telo Sonje R. (50) koju je prema dosadašnjim rezultatima istrage batinama ubio nevenčani suprug Nemanja Š.

On je uhapšen i biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu pošto je policiji priznao da je tukao suprugu. Republika je posetila zgradu u kojoj je par stanovao na petom spratu. Komšije su šokirane da se desio zločin nad njihovom omiljenom komšinicom.

“Znam je 12 godina i uvek je bila tiha, fina, nasmejana, ljubazna. Baš dobra žena. Strašno humana, skupljala je i priloge za decu. Mnogo mi je žao”, ispričala je jedna od prvih komšinica nesrećne žene za Republiku.

O nevenčanom suprugu nesrećne žene komšije nemaju reči hvale, ali naglašavaju da nikada čak ni oni najbliži nisu čuli svadju i buku iz sada zapečaćenog stana.

“On izgleda kao psihopata i čudak. Doselio se kod nje pre više godina, ali nije bio društven kao ona. Nikada nisu išli jedno pored drugog. Ona je išla napred, a ona nekoliko koraka iza i posmatrao je uvek. Izgleda da je bio ljubomoran. Mislim da je bila uspešnija i bolja od njega”, zaključila je komšinica brišući suze.

Sonja R. koju su policija i hitna sinoć pronašli mrtvu u stanu, na poziv njenog muza je inače sestra Vojkana Radoša uspešnog poslovnog čoveka i supruga tv voditeljke Ane Pendić.

Izvor: republika.rs