Veliko slavlje u domu Rokvića – Nikola objavio emotivnu fotografiju, ređaju se čestitke: “Da nas do večnosti drži ono što smo osetili”

|

O podvigu Nikole Rokvića se već nedeljama priča. Popularni pevač prepešačio je dug put od Beograda do Egine u sklopu svoje humanitarne misije, a na tom hodočašću najveću podršku pružala mu je porodica.

Da je porodica najveća svetinja bezbroj puta je dokazao. A u domu koji deli sa prelepom Bojanom Barović i njihovom decom 22. jun je bitan datum.

“Srećan rođendan mami! Jedna sa početka naše ljubavi! Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda”, poručio je pevač uz zajedničku fotografiju na Instagramu, obraćajući se supruzi.

Bojana danas puni 41 godinu. Zanosna manekenka, rođena u Novom Sadu, zaljubila se u Nikolu kada su 2010. zajedno nastupali u rijalitiju Survivor, i od tada se ne razdvajaju.

“Bila je to uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru”, rekao je pevač jednom prilikom.

Venčali su se 2016. godine u manastiru Mileševa, na ceremoniji za najužu rodbinu i prijatelje.

“Taj dan, čas i trenutak… Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem”, napisao je Nikola Rokvić.

Njihova ljubav, čija su kruna troje dece, iz dana u dan je sve jača, kao da potvrđuje reči koje je pevač uputio supruzi čestitajući joj rođendan – da ih do večnosti drži ono što su osetili od prvog pogleda.

Izvor: hellomagazin.rs