Kraljevčane razbesneo prizor na ulici: Pogledajte zbog čega je komunalni policajac napisao kaznu baki

|

Ogromnu pažnju i reakcije na društvenim mrežama izazvale su fotografije iz jedne kraljevačke ulice, na kojima se vidi kako komunalni policajac piše kaznu bakici koja je na trotoaru prodavala par stabljika cveća iz bašte.

“Dve dvorišne lale, dva divlja narcisa i jedan zumbul… zelja za jedan obrok… Kraljevačka komunalna milicija ovako staje nogom za vrat najvećim problemima grada”, stoji pored fotografije.

“Javno ih pozivamo, da samo jedan jedini dan provedemo zajedno i asistiramo patroliranju jedne njihove smene i da im ukažemo na neka krupna nepoštovanja Odluke o komunalnom uređenju i desetine propisa čije sporovođenje bi trebalo da nadziru. Samo jedan dan“, napisali su iz Lokalnog fronta na svojoj Fejsbuk stranici.

Ova fotografija izazvala je veliki bes i revolt mnogih Kraljevčana, a komentari ne prestaju da se nižu ispod objava koje se velikom brzinom šire društvenim mrežama.

“Prvo izmišljeno radno mesto da bi se pisale kazne za automobile parkirane na trotoaru, vatru u parku, ne znam šta. Ali, ovo!? Pa, bolje da ne napišem šta mislim o ovoj personi koja piše kaznu starijoj gospođi koja je pre 50 godina bila dama. Muka prodaje cveće, salatu .. i sada će da plati kaznu”, samo je jedan od komentara.

Izvor: nova.rs