Veljko izveo suprugu i sina iz porodilišta: Bogdana u belom – Svi gledali u Krstanovu nosiljku od 1.112 evra

|

Bogdana Ražnatović se na drugi dan Uskrsa porodila i na svet donela drugog sina Krstana, a danas je sa naslednikom napustila porodilište. Po njih je došao vidno raspoložen Veljko Ražnatović.

Veljko je u trenerci na kojoj je grb “Arkanovih tigrova”, bivše dobrovoljačke garde njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana, sa osmehom na licu stigao ispred bolnice “Biocell hospital” u kojoj se njegova supruga porodila.

Bogdana je izgledom i ponašanjem oduševila sve prisutne. Ona je izašla u belom kompletu, trenerci, s naočarama na licu, a za prisutne medije kratko je izjavila:

“Odlično sam”, kratko je poručila ona.

Detalj koji je mnogima privukao pažnju je kolevka u kojoj je maleni Krstan napustio porodilište. Naime, ponosni roditelji su naslednika izneli u roze nosiljci koja na vrhu ima glavu tigra, zaštitni znak njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Krstan je izveden u istoj kolevci u kojoj je iz porodilišta ranije izveden i njegov stariji brat Željko.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović porodila se u ponedeljak i na svet donela durogo naslednika Krstana Ražnatovića. Porođaj je obavljen u jednoj privatnoj klinici za koji je Ceca navodno iskeširala više od pola miliona dinara.

Izvor: telegraf.rs