Mali Krstan već dobija poklone: Nekoliko ogromnih plavih kutija uneto u Veljkova kola – Evo šta je u njima

|

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića porodila se na drugi dan Uskrsa i na datum poseban za ovu porodicu. Ona je na svet carskim rezom donela drugog naslednika kome su roditelji još ranije dali retko srpsko ime Krstan.

Danas je takođe divan dan za porodicu, budući da će od sada biti u punom sastavu. Veljko je došao po suprugu i sina i izveo ih iz porodilišta, a svi su zapazili Krstanovu nosiljku sa simbolom tigra, zaštitnim Arkanovim znakom. U istoj nosiljci iz porodilišta je pre par godina izašao i mali Željko, koji nestrpljivo očekuje mlađeg brata.

Poseban poklon za Bogdanu je stigao u porodilište pre nego što je ona izašla. Poklon je dobila od prijatelja, a svi su se pitali šta je u kutijama koje je medicinsko osoblje unelo u Veljkova kola. Kako mediji saznaju, u kutiji se nalazila posteljina, pelene i sve što je potrebno za prve bebine dane u domu, i to sa izvezenim imenom Krstan i grbom Srbije.

Bogdanin porođaj su obavili Prof dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva ispred bolnice Biocell hospital i Prof. dr sci. med Milenko Proročić. Samo jedan dan u ovoj klinici košta oko 300 evra, a porođaj se posebno naplaćuje, pa se priča da su Ražnatovići za Bogdanin tretman izdvojili blizu pola miliona dinara.

Izvor: pulsonline.rs