Konstraktinog oca često smo viđali na Tv ekranima 90-ih godina: Bio je na visokoj funkciji, o njemu svi imaju reči hvale

|

Malo je ko znao išta o Konstrakti kada se pojavila na Beoviziji, ali vremenom isplivavaju činjenice o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji. Skoro je otkriveno da je njen otac zapravo bio visoki funkcioner.

Naime, nekadašnji ministar informisanja u Vladi SRJ i član Socijalističke partije Srbije Slobodan Ignjatović otac je naše predstavnice na Pesmi Evrovizije Ane Đurić Konstrakte. Ove navode potvrdila je Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz Glibovca.

“Slobodan Ignjatović mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS”, otkriva Vučetićeva u razgovoru za Republiku.

Slobodan Ignjatović je kratko bio na toj funkciji. Bivši je urednik lista Politika ekspres kao i novinar TV Politike i direktor TV Beograd.

Poreklom je iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. Meštani ovog sela imaju samo reči hvale za celu porodicu.

Izvor: republika.rs