Komšije o Milanu Mariću: Pitamo ga da se slikamo, on priča na mobilni pola sata – Viđaju ga sa Bjelinom ćerkom

|

Komšije glumca Milana Marića koji niže uspehe kako na poslovnom, tako i na privatnom planu oduševljeni su njegovim vaspitanjem i kažu da i porodica Bjelogrlić živi u blizini.

“Čim je stigao u ovaj kraj, primetili smo ga. Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje žive u blizini, on je ljubazan, nasmejan i fin. Retko je moguće sresti takvu javnu ličnost. Ponekad hoda ulicom tako da mislite da ne zna gde ide, i ta njegova blentavost bude simpatična”, ispričala je starija gospođa o glumcu.

Nešto mlađa komšinica, koju je ekipa Alo! zatekla u obližnjem kafiću otkriva kako devojke saleću Milana:

“A Milan, da, da, živi tu u blizini. Ali vidite, tu su i Bjelogrlići, nekoliko ulica odavde”, osmehnula se komšinica, pa nastavila:

“Viđala sam ga sam ga devojkom, ali nisam znala da je to Bjelina ćerka. Lepa je i harizmatična, idu jedno uz drugo. Milan je fin dečko, vaspitan i među tim glumcima, a ima ih u ovom kraju dosta, najpristupačniji. Ljudi ga saleću od kada je izašao film “Toma”, klinke se slikaju sa njim, bila je jedno vreme opšta pomama. Hvale ga svi, ali čovek ne može da popije kafu na miru od komentara prolaznika”, otkriva njegova komšinica.

Tinejdžerke iz ulice oduševljeno su pričale o glumcu.

“On je “kulijana”, pitamo ga da se fotografišemo, on kaže hoće pa onda priča na mobilni pola sata. Potpuno je sladak. Ponekad ga pitamo za Bikovića i Radonjića, ali on neće ništa više da kaže osim da su super”, kroz osmeh je rekla jedna od devojčica.

Izvor: alo.rs