Ko je žena koja je dovela Žiku u red: Tijana iza sebe ima brak sa poznatim fudbalerom i bavi se ozbiljnim poslom

|

Dugo posle razvoda od pevačice Dajane Paunović, producent Žika Jakšić javnosti nije predstavljao svoje emotivne izabranice. To se promenilo nedavno, kada se sa novom devojkom pojavio na privatnoj proslavi, nakon čega su procurele fotografije.

Nova devojka Žike Jakšića zove se Tijana Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina. Na Instagramu se potpisuje kao „The mother of dragon“ (majka zmaja), a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a.

Za novu Žikinu ljubav saznalo se kada se par pojavio na jednoj privatnoj proslavi, a njegov drug je otkrio detalje veze:

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba… Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi… Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke”, ispričao je Žikin drug.

Izvor: hellomagazin.rs