Ko će zameniti Dijanu Erski u seriji “Igra sudbine”: Adi Kanački neće biti dobro

|

Sprema se velika promena u seriji Igra sudbine koja je za kratko vreme stekla veliku popularnost među publikom. Naime, mnogi glumci napuštaju seriju i odlaze, te će u novoj sezoni druga lica zameniti njihove uloge.

U novoj sezoni serije “Igra sudbine” lik Dijane Erski se neće više pojavljivati, a umesto nje stiže novi lik Dobrice, koji će imati ulogu da spletkari, a igraće ga glumac Miroljub Turajlija.

“Divno je što smo ušli u nove, veće, predivne studije. Sve je glamuroznije, luksuznije i veoma smo zadovoljni. Mi, glumci se privatno družimo i nismo se rastajali, ali sada se ponovo i naši likovi druže. Već desetak dana snimamo u eksterijerima, ali tek sada smo ušli u enterijere. Treća sezona je najuzbudljivija od svih zato što je Žarko napravio neverovatnu i fantastičnu priču. Ovaj nastavak je, po mom mišljenju, bolji od prve i druge sezone, verovali ili ne! Ne možete ni da zamislite šta vas čeka. Dolazi nam dvadesetak divnih glumaca, a Mira Banjac će biti u predivnoj i duhovitoj ulozi”, otkriva Milica Milša.

Miroljub Turajlija se oglasio povodom nove uloge:

“U trećoj sezoni dolazim kao pojačanje zahvaljujući pre svega Žarku Jokanoviću koji je za mene napisao ulogu. Moj lik se zove Dobrica, a da li mu je takav i karakter, tek ćemo videti. On je jedan od novih zaposlenih u „Kan holdingu“, koji će spletkama da doprinese intrigantnosti radnje. U prvih nekoliko epizoda, Dobrica nije toliko blizak sa Adom Kanački. Međutim, još može svašta da se izrodi”.

Izvor: blic.rs