Keba očajan zbog ćerkinog izbora: Dobio zeta malo mlađeg od sebe, ali to nije najgore – Ovako izgleda Tašin dečko

|

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, pre petanest godina je otišla u Ameriku i od tada nije dolazila u Srbiju. Pošto tamo još uvek ima status azilanta, ukoliko bi izašla iz Amerike više ne bi mogla da se vrati.

Priča se i da je razlog njenog nedolaska u Srbiju zapravo ljubav. Navodno se Dragan i Olja nisu mirili sa emotivnim izborom svoje ćerke koja je, navodno, bila u dugoj vezi sa dvanaest godina starijim, tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls.

“Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme”, rekao je Keba jednom prilikom, pokušavajući da demantuje glasine.

Kako god, činjenica je da njegovu ćerku skoro 15 godina nismo videli u Srbiji gde je snimila tri albuma. Iako nema previše aktuelnih informacija o njoj, upućeni kažu da je Nataša našla svoje mesto u muzičkom segmentu američke filmske industrije. U međuvremenu je radila i na fizičkom izgledu, te više nije plavuša već brineta, a primetni su i tragovi estetskih korekcija.

Izvor: svet-scandal.rs