Zatražio od radnice da napuni do vrha i odmah shvatio da je prevaren: “Uzeo sam račun i prijavio pumpu inspekciji”

|

Sa čestim poskupljenjem goriva, vozači su sve oprezniji pri kupovini istog. Redakciji Telegrafa javio se veliki broj čitalaca koji su imali probleme i nelogičnosti kada su širom regiona pokušali da sipaju gorivo, a mnogi od njih su ukazali na prevare na pumpama.

Zanimljivo je da su skoro svi sporni slučajevi bili kada su vlasnici vozila želeli da napune svoj rezervoar do vrha. Prenosimo vam pismo jednog čitaoca u celosti:

“Ja sam u Derventi (BiH) natočio 67 litara plina, a boca je bila od 65 litara. Uz maksimalni pritisak u nju može da stane 61 litar. Svađao sam se sa tom radnicom, a ona je pokušala da mi objasni kako se plin “skupio” na hladnoći”, kaže vozač i dodaje:

“Najgore od svega je što ja radim u rafineriji u Bosanskom Brodu sa plinom pa znam procente za plin kad se proizvodi zimi i leti. Čak i da je to istina, ne može da se skupi 2 litra na 67 litara. Možda na 30.000 litara i može koja litra, mada je i to diskutabilno. Ovo je bilo previše. Uzeo sam račun i tužio ih inspekciji. Dobili su kaznu i kasnije su prodali pumpu”, zaključuje čovek iz Dervente.

Izvor: telegraf.rs