“Kakva bre žena od sultana?” Predsednik zatražio da mu Tijana otpeva pesmu – Ona ga odbila

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je gostovao u emisiji “Ami G šou”, na Pink televiziji. Sa njim u studiju bila je i mlada folk pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em ili Žena od sultana.

Vučić je bio oduševljen Tijaninim vokalom, koji je prvi put čuo sinoć, a potom joj je priznao šta su mu saradnici pre emisije rekli o njoj.

“Pošto ništa nisam znao, kada sam ušao pokazali su mi fotografiju da prepoznam Tijanu. “E, žena od sultana”, ja rekoh:”Kakva, bre, žena od sultana”. Kažu to je najveći hit, ima ne znam ni ja koliko miliona, ne znam čega”, govorio je Vučić, kome je Tijana objasnila da pesma broji čak 110 miliona pregleda na Jutjubu.

“Ta pesma je stvarno fenomen. Trudim se da svaka pesma bude drugačija, da svaki spot bude kvalitetan”, istakla je Tijana.

Ubrzo je došlo vreme da Tijana otpeva i narednu pesmu, a dok je razmišljala koju će, predsednik je predložio da to bude baš “Žena od sultana”. Međutim, pevačica je odbila njegov predlog.

“Nećemo to! Hajde neku lepu pesmu”, rekla je Tijana Em i predložila “Srpkinja je mene majka rodila”, na šta se Aleksandar Vučić nadovezao:

“Može i “Veseli se srpski rode”, da se ovi malo nerviraju”, rekao je Vučić, a sve poslušajte u snimku u okviru teksta.

Izvor: telegraf.rs