Kaća i Gobelja na svadbi dobili jednu praznu i nekoliko nepotpisanih koverti – Zorica i Kemiš doneli najoriginalniji poklon

|

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su se u Hramu Svetog Save u Beogradu zakleli na večnu ljubav. Nakon toga, priredili su gala veselje i okupili dobar deo estrade. Kaća još uvek sumira utiske sa svadbe, a jedna od tema su i pokloni.

Grujićeva je u emisiji “Amidži šou” otkrila da je od Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša dobila Versaći šoljice kojima se oduševila, a na pitanje koji je najgluplji poklon koji je dobila, pevačica je priznala:

“Znate šta je problem, ne znam ko je to doneo. Najgluplja je bila prazna koverta, a bilo je i dvadesetak onih nepotpisanih. Eto, najgluplji poklon jeste ta jedna prazna koverta. Dobro je što je bila samo ta jedna”, priznala je Katarina.

Inače, par je u svadbu uložio veliku sumu novca. Mlada je promenila čak tri venčanice, a samo za jednu izdvojila je 20.000 evra. Svako ko se uhvatio mikrofona na njihovoj svadbi, čašćen je obilno od strane mladenaca.

Izvor: kurir.rs