Jovani svi čestitaju na vezi, poznata pevačica se sama pozvala na venčanje: “Pevam vam svadbu, ovo će biti večna ljubav”

|

Voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink, Jovana Jeremić, potvrdila je vezu sa 14 godina starijim biznismenom, nakon što su u javnost izašle njihove zajedničke fotografije.

U pitanju je Dragan Stanković, vlasnik lanca poznatih pekara. Rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice, gde je pre dvadesetak godina započeo svoj unosan biznis.

Jovana je na društvenoj mreži Instagram objavila niz njihovih zajedničkih fotografija sa svadbe milionerovog sina, uz dirljiv opis:

“Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije. U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju”, poručila je voditeljka u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Objava je izazvala brojne komentare i reakcije. Za samo nekoliko sati prikupila je oko 10.000 lajkova i preko 600 komentara, a jedan od njih je i od pevačice Maje Nikolić.

Maja se samopozvala na njihovo buduće venčanje, ističući da će se rado latiti mikrofona.

“Čestitam lutko. Zaslužila si! Samo u ljubav verujem! Pevam vam svadbu i ovo će biti večna ljubav, osećam to! Želim ti sve što želim i sebi od srca! Samo se prava ljubav računa! Sve ostale su samo broj. Budi srećna, princezo. Radujem se zbog tebe! Voli te Maja”, poručila je pevačica.

“Budi uvek srećna i nasmejana lavice moja, zaslužila si!!!!!”, napisala je Jovani pevačica Ljupka Stević.

Izvor: telegraf.rs