Jelenin masakrirani pas prohodao: Pevačica za njega učinila veliku stvar – Podelila snimak koji će sve raznežiti

|

Jelena Karleuša svakodnevno iznenađuje javnost svojim objavama na svom instagram profilu. Ona je ponovo izazvala erupciju svojom novom objavom na pomenutoj mreži, ali ovog put njen modni odabir i izgled pao u je u drugi plan zbog usvojenog psa Alfe.

Domaću javnost pevačica je nedavno oduševila svojom hitnom reakcijom i spašavanjem života masakriranog psa koji je bila na ivici smrti, Jelena je tom prilikom udomila Alfu.

Pevačica se potrudila da psu olakša život, te je iz inostranstva naručila specijalnu protezu za povređene šapice kako bi mu što bolje omogućila da hoda i ne oseća hendikep. Pas inače nema prednje dve šape.

Objavila je video na kome pozira sa Alfom i odmah pobrala simapatije pratioca, a svi su odmah primetili da je pas bolje i da se oporavio, a neizmerna ljubav između njih prosto isijava iz snimka. Alfa ne nosi pomagala a Jelena je po svemu sudeći jako vezana za njega, kao i on za pevačicu.

Podsećamo, Jelena je pre par meseci napravila i set profesionalnih fotografija sa njim a i samo ime dobio je po njenom novom studijskom albumu kojeg je nedavno izdala i zadala domaći zadatak estradi. Snimak možete pogledati OVDE.

Izvor: kurir.rs