Izvorinka provela 17 godina u braku sa slavnim muzičarem: Sestra mu je poznata glumica, svi ga znaju

|

Porodični odnosi često su zamršena stvar, a desi se da snaha i zaova i nakon razvoda ipak ostanu u dobrim odnosima. Tako je i sa pevačicom Izvorinkom Milošević i glumicom Nadom Blam.

Naime, Izvorinka je bila 17 godina u braku sa Mišom Blamom koji je brat glumice Nade Blam.

Interpetatorka vlaških pesama svoju najveću ljubav zapazila ja na probi Narodnog orkestra RTS.

“U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: „Izvinite, da li vi pijete kafu?“, a on mi je bez osmeha rekao: „Da, pijem. Zašto ne?“ Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega”, ispričala je Izvorinka i dodala:

“Rekao mi je da mu je status veze nevažan, bilo mu je svejedno kako će to izgledati, a pošto sam ja iz patrijarhalne porodice, za mene je papir bio važan. Zakazala sam veridbu i venčanje, a on je pristao”, rekla je pevačica, koja iz braka sa poznatim muzičarem ima sina Davida.

Porodica Blam bila je iznenađena njegovim venčanjem sa Izvorinkom.

Porodica Blam je stara jevrejska porodica. Mišin otac Rafael, čuveni violinista i član orkestra Carevac, Nadu je jednom pitao: “Pobogu, gde ona nađe Mišu u Beogradu?” Ona je meni posle to ispričala, a ja sam joj rekla da sam ga svećom tražila, ispričala je Izvorinka kroz smeh.

“Uz njega sam naučila sve, šta su loši trileri, šta su dobre izvorne pesme, koji put treba da odaberem… Duboko negde u dubini duše sam uvek patila za njim, i to će tako biti doživotno. Pitaju me ljudi: “Zašto, kada život nije jedan čovek?”. Nije. Uvek postoje nove ljubavi, ali takva ne – kada si strašno mlad, kada toliko veruješ, veruješ u iskrenost, da će to trajati doživotno, i onda se naoružaš svim onim što imaš u sebi i daš toj jednoj osobi”, priča Izvorinka Milošević o najvećoj ljubavi u svom životu.

Izvor: espreso.co.rs