Isplivali detalji venčanja ministarke Đedović i kompozitora: Dolaze Ceca i Dačić – Poznata i lokacija

|

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor Damir Handanović venčaće se sutra u jednom restoranu, a kao lokaciju su odabrali Avalu. Par je odlučio da sve bude u tajnosti, a na spisku zvanica su članovi porodice i uži krug prijatelja.

Izvor blizak paru otkrio je detalje svadbenog veselja na kojem ministarka i kompozitor nisu štedeli, piše “Informer”.

“Dubraka i Damir odlučili su se za romantični restoran u staklu, a među zvanicama će biti članovi njihove porodice i bliski prijatelji. Naravno da će biti skupocenih pića, ‘Moet’ će se točiti kao i vina renomiranih vinarija. Što se tiče pevača na svadbi, očekuje se da će zapevati Saša Matić, Katarina Grujić i Maja Berović, koji su ujedno Handanovićevi saradnici i prijatelji”, ispričao je izvor i dodao:

“Gosti svadbenog veselja biće i drugi ministri, Ivica Dačić će doći sa suprugom, sinom i ćerkom i, koliko znam, smešten je za istim stolom sa Cecom Ražnatović i njenom porodicom”, rekao je gore pomenuti izvor.

U bajkovitom restoranu u kojem će Dubravka i Damir organizovati svadbu, pre nekoliko godina Svetlana Ceca Ražnatović snimila je spot za pesmu “Nevinost”.

Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme uživaju u emocijama. Upoznali su se slučajno na sportskoj manifestaciji Serbian open. Nekoliko dana posle upoznavanja Damir joj je rekao da će “jednog dana živeti zajedno”, čemu se Dubravka smejala. Ipak, ispostavilo se da je bio u pravu.

Izvor: telegraf.rs