Hrvatski Zoro završio u zagrljaju 40-godišnje bivše manekenke – Devojke razočarane: “Gotovo, ode Joško”

|

Hrvatski štoper Joško Gvardiol tokom Svetskog prvenstva u fudbalu privukao je veliku pažnju na sebe, a ostao je upamćen po masci za lice koju je nosio tokom svakog meča.

Posebno je uspeo da privuče pažnju ženskog dela publike, a postao je jedan od najpoželjnijih mladih neženja – neke bi se udale za njega, druge čak nude svoje ćerke. Međutim, Joško je otkrio da ipak voli starije žene, te je jednom prilikom i javno uputio poziv svetski poznatoj pevačici Dženifer Lopez da mu se javi na Instagramu.

Od povratka iz Katara, pomno se prati svaki Gvardiolov korak kako bi se saznalo da li je neka uspela da osvoji njegovo srce, pa tako mnogima nije promakao njegov odlazak u jedan zagrebački klub i to zahvaljujući bivšoj manekenki.

Naime, bivša manekenka, 40-godišnja Ivančica Pahor na TikToku je objavila fotografiju na kojoj pozira s Joškom. U pozadini je svirala pesma “Dajem ti srce” pevačice Doris Dragović, dok je u komentarima Pahor ostavila intrigantnu poruku.

“Mogu da mu budem mama, ali imam zgodnu ćerku”, poručila je Ivančica na TikToku.

Video je prikupio više od devet hiljada lajkova, a podeljen je na desetine puta. “Gde ga svi nađu, a ja ne”, “Gotovo je”, “Ode Joško”, “Joško, ova je za tebe, potpisujem, kakva ćerka”, samo su neki od komentara ispod objave.

Izvor: stil.kurir.rs