Kao da ima slavski kolač na glavi: Svi komentarišu frizuru Milice Tragačice – Sad se zna kako će izgledati u Novogodišnjoj Poteri

|

Milicu Jokanović znamo i kao “princezu od znanja” iz kviza Potera, a osim toga ona nosi i titulu najlepšeg tragača u pomenutom kvizu. Njeno znanje i britak jezik oduvek su predstavljali prepreku takmičarima da osvoje novac, a Milica iz emisije u emisiju oduševljava gledaoce i svojim izgledom.

U ovonedeljnoj epizodi kviza Milica je nanovo iznenadila svojim pomalo ekscentričnim izdanjem. Ona je poznata po neobičnim frizurama, ali reklo bi se da je ova najčudnija do sada. Milica je kosu podigla u neobičnu punđu ukrašenu pletenicama, a na njenu pojavu nisu ostali ravnodušni ni korisnici društvenih mreža. Dok su jedni bili oduševljeni njenom upadljuvim frizurom, drugi su je okarakterisali kao totalni promašaj.

“Kraljica”, “Savršeno joj stoji”, “Svaka čast za ovo treba hrabrost”, “Originalna u svakom smislu”, “Šta je ovo na glavi?”, “Milice imaš li ogledalo?”, “Blagi užas”, “Kao slavski kolač da ima na glavi”, ređali su se komentari na račun Miličine frizure.

U specijalnoj novogodišnjoj emisiji, jedan sasvim neobičan tim koji se navodno nikada ranije nije sreo pokušaće da osvoji što više novca za jedan poseban, humani cilj. Na poziciji takmičara 2. januara u dobro poznatom terminu na prvom programu RTS-a, naći će se jak glumački tim koji će činiti Milena Radulović, Milica Zarić, Tihomir Stanić i Petar Strugar.

Naši proslavljeni glumci odmeriće snage sa dobro poznatim tragačima Milicom Jokanović, Milanom Bukvićem, Žarkom Stevanovićem i Miloradom Milinkovićem. Ali, čak i ako uspeju da ih nadmudre i prođu dalje, u finalnoj rundi će ih, po prvi put na poziciji Tragača, čekati neko potpuno neočekivan.

Milica Jokanović i za ovu priliku odabrala je ekscentričnu frizuru. Ovog puta odlučila je da u kosu uplete i crnu traku sa šljokicama.

Izvor: espreso.co.rs