Hit snimak na Tik Toku postao viralan: Kupači spašavali Škodu iz mora u Grčkoj (VIDEO)

|

Novi viralni TikTok dolazi nam upravo iz Grčke, gde je jedna Škoda Karoq završila u moru. ALi, zanimljiv je način na koji su se kupači sa obližnje plaže dosetili da izvuku ovaj automobil iz vode.

Nezgoda se dogodila prošlog petka na grčkom ostrvu Egina blizu Atine, kada se bela Škoda Karoq, iz za sada nepoznatih razloga, otkotrljala u more. U zvaničnom saopštenju kaže se samo da je automobil bio parkiran u luci.

Lokalni meštani i turisti na plaži odmah su krenuli u spasavanje čim su primetili ovaj neobičan objekat u moru. Čamcem su povukli automobil do plićaka pre nego što je voda uspela da prodre u kabinu i potopi ga. U plićaku su se okupili kupači i formirali „ljudski lanac“, te su na kraju zajedničkim snagama uspeli da izvuku Škodu iz mora.

Video celog incidenta postao je viralan na TikToku nakon što ga je objavio korisnik @maraislabonita. Iako je u videu naglašeno da je vozač zaboravio da povuče ručnu kočnicu, činjenica da Karoq ima automatsku parking kočnicu ukazuje na to da je vozač verovatno zaboravio da menjač stavi u P položaj.

Video snimak izvlačenja pogledajte OVDE.

Izvor: nova.rs