Aleksa Balašević napustio suprugu i ćerku: Objavio saopštenje na Instagramu, šokirao javnost – “Ništa ne traje zauvek”

|

Supruga Alekse Balaševića se prvi put u medijima pojavila kada se saznalo da se Đoletov sin verio u Jerusalimu. Pričalo se tada o Nikolininoj lepoti, naivnosti, dobrom srcu i neiskvarenosti kao i planovima za venčanje koji su se zbog virusa i vanrednog stanja obistinili tek posle godinu i po dana.

Svi mediji su tada pisali o crkvenom obredu kojem su Aleksa i Nikolina pristupili u Hramu Svetog Save u Beogradu, kao i o njihovim odevnim kombinacijama, ali i svadbenom veselju koje se iščekivalo.

Đoletov naslednik i njegova izabranica su dali obećanje da će napraviti žurku koja će da se pamti, čak je i pozivnica dospela do medija, a u međuvremenu supruga Alekse Balaševića se porodila, na svet je donela ćerku Veru, pa je sve još jednom odloženo.

Po treći put su svadbu gurnuli u drugi plan novi Aleksini profesionalni planovi. Reč je radu na novom filmu, čija se radnja tiče jedne pesme pokojnog Đorđa.

Kasting je već završen, snimanje je počelo, a Balaševićev sin jedinac angažovaniji je nego inače.

Pošto ALeksa putuje dosta, zbog čega je odsutan od kuće, povremeno na poslovni put voli da povede i svoju suprugu i ćerki, ali to su retki trenuci.

Aleksa je shvatio da se ne može u potpunosti posvetiti i porodici i poslu, pa je zato juče još jednom sam otputovao, što je podelio i sa fanovima na Instagramu.

– Opraštanje sa tatom pred put – objavio je Aleksa ispod fotografije na kojoj pozira sa svojom mezimicom, koja mnogo liči na njega, a zbog koje će on požuriti da se što pre vrati kući.

Izvor: story.rs