Luksuzna vila na primorju: Evo gde Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević provode leto – Pogled će vas zaprepastiti (FOTO)

|

Svake godine odmor Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića privlači pažnju javnosti. Ponekad je to zbog dizajnerkinih slika u kupaćem kostimu, nekada zbog kamp prikolice koju su kupili i često sa njom putuju, a nekada jer su odlučili da odreše kesu i priušte sebi luksuz sa pet zvezdica.

Ove godine je treća stavka bila okidač da mediji zavire u Veričinu i Veljkovu intimu, a za sve je kriva modna kreatorka, koja je svoju ideju o letovanju podelila sa pratiocima na Instagramu. Ona je na svom profilu objavila sliku smeštaja koju su ona i suprug rezervisali.

Radi se o luksuznoj, prizemnoj vili sa bazenom sa kog se pruža nestvarno lep pogled. Svuda su ležaljke, a direktno sa terase ulazi se u spavaće sobe. Mnogo profesionalnih izazova je od početka ove godine bilo pred Veljkom i Vericom, sustigao ih je i umor, pa je došlo vreme za punjenje baterija.

Fanovi na instagramu ne sumnjaju da će par iskoristiti sve prednosi smeštaja za elitu, te da će se potpuno preporoditii u prestonicu se vratiti orniji za rad, pa su Verici i njenom suprugu poželeli lep odmor.

Naravno, slike vile su probudile i druge negativnije komentara. Naime, dok je većina govorila kako je Verica mnogo radila od početka godine, pa joj je odmor neophodan, drugi su se pak zapitali koliko košta noć u ovakvom jednom smeštaju, u kom odmaraju isključivo oni sa veoma dubokim džepom.

Izvor: story.rs