Goca Božinovska oženila sina: Mirko i trudna Bojana blistaju, gala svadba okupila pola estrade (FOTO)

|

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan oženio je svoju dugogodišnju verenicu Bojanu Rodić. Bojana i Mirko već su roditelji dečaka Zorana, a njihova porodica će uskoro brojati još jednog člana jer je mlada u blagoslovenom stanju.

Svadbeno veselje krenulo je od ranog jutra kada se porodica Šijan uputila put Titela kako bi ispoštovala običaje. Porodica Rodić u luks renovinarnoj kući primila je veliki broj gostiju, a Bojanine sestre Bogdana i Nataša bile su najsrećnije i najveselije.

Sin Goce Božinovske ispoštovao je tradiocionalni običaj “kupovine mlade” kada je došao iz Surčina u Titel. Mirko je mladu kupio za 50.000 evra.

Nakon što je Mirko iz prve pogodio jabuku puškom, usledilo je okupljanje kako bi Šijan video svoju mladu Bojanu Rodić. Bojana je izašla u raskošnoj haljini i na glavi je nosila krunu.

Pravo iz Titela svatovi su se uputili put Surčina gde su se mladenci venčali u crkvi u kojoj je Mirko kršten kao dete.

Bojana Rodić i Mirko Šijan zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom. Mladenci su zaigrali sa trubačima, a onda su otišli u restoran gde je obavljeno građansko venčanje i gde se slavilo do kasno u noć.

Izvor: hellomagazin.rs