“Glup se ne traži, on se sam javlja”: Ministarka Zorana žestoko odgovorila na kritike Vladimira Đukanovića

|

Vladimir Đukanović, advokat i poslanik Srpske napredne stranke žestoko je reagovao na potez ministarke energetike i funkcionerke naprednjaka Zorane Mihajlović, koja je govorila za portal Nova.rs. On je naveo da je ministarka otvorena za medije koji “kr8minlizuju Vučićevu porodicu, posebno dete”, nazivajući je čak i “fukarom”. Ni ministarka mu nije ostala dužna.

Ona je na svom Instagram nalogu napravila skrinšotove gostovanja Đukanovića na TV N1 i Newsmax Adria, i objavila ih uz sledeću poruku:

“Moja baka Mileva je za ovakve govorila: Glup se ne traži, on se sam javlja”, a onda je Đukanović pokušao da objasni kako se našao u gostovanjima pomenutih televizija.

“Ova fukara od ministarke dobro zna da su ova moja gostovanja bila pre nego što su gospoda počela da kr8mnalizuju porodicu Aleksandra Vučića i sve nas, a ona je odlučila njima da se ‘otvori’ posle toga”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Ni premijerka Ana Brnabić nije oduševljena time što je Zorana Mihajlović odgovarala na pitanje “Nove”.

“Nije fer i nije ljudski što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović dala intervju za “Novu”, koja je “medij direktno u vlasništvu Dragana Đilasa, medij koji najgore govori o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici”. Dodala je i da će se njen postupak razmatrati na stranačkim organima.

Izvor: nova.rs