Glumica spremna za dolazak bebe: Ovde će Anđelka Prpić da živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

|

Nakon što su objavljene vesti da čeka dete čeka sa nekadašnjim prijateljem svog bivšeg supruga, glumica Anđelka Prpić non stop je tema u novinama, svaki njen korak se prati i svaki detalj koji je vezan za njenu privatnost izaziva veliku pažnju svih.

Imali smo prilike da po prvi put vidimo kako naša lepa glumica izgleda u poodmakloj trudnoći, za koju se i skoro saznalo, a mnoge interesuju i kako izgleda dom Anđelke Prpić, kako je opremljen, pošto uskoro stiže prinova.

Ona je, nakon što se rastala od bivšeg supruga pre skoro tri godine, napustila luksuzno uređeno porodično gnezdo na Zvezdari i kako izvori bliski njoj kažu, kupila je nekretninu u srcu Beograda, blizu Hrama Svetog Save na Vračaru, koji je opremila po sopstvenoj meri.

Kako su mediji pisali, ona uskoro namerava da se uda za Marka, koji će se uselitiu njen stan, koji sada zrači pozitivnom energijom.

Iako svoj privatni život ne iznosi u javnost, ona je na društvenim mrežama objavila slike, pa smo mogli da zavirimo u dom Anđelke Prpić i sagledamo njen ukus za uređenje, a kako stvari stoje sve je prilagođeno tome da mogu da žive i uživaju.

Preovladavaju svetle boje, a Anđelka mnogo obraća pažnju na detalje, pa njen dom obiluje ukrasima u obliku slonova, satovima, svećnjacima s mirišljavim svećama, uramljenim fotografijama, a vidimo i da je veliki ljubitelj zelenila i cveća, pa njen dom ukrašavju različite sobne biljke kao i raskošni buketi u vazama.

Na posebno mestu iznad klavira, nalazi se portret majke i sina, na zidu je veliki televizor, autisak je da dominira jednostavan, ali veoma upečatljiv dizajn bazičnih komada nameštaja u sivim i zelenim tonovima.

Glumica je otkrila kako joj kuvanje nije jača strana, ali po izgledu njene kuhinje niko ne bi pomislio da je tako. Veoma je jednostavna i deluje mnogo praktično. U njoj su barske i klasične stolice, a prevladavaju tamnije nijanse, braon i crna.

U spavaćoj sobi naglašeni su sivi detalji, od posteljine do zidova, a udobanbračni krevet omiljeno joj je mesto za odmor.

Ceo stan je dobro osvetljen, kako prirodnim, tako i veštačkim svetlom, zahvaljujući modernom sistemu za rasvetu.

Njen dom je opremljen sa puno ljubavi, odiše toplinom u kojoj preslatkog psa svi obožavaju, a za jednu od najduhovitijih i najharizmatičnijih glumica kod nas, ovo je prava oaza mira i sreće, tako da kada uđe u njega, ona ostavi ispred vrata sve loše i negativno.

Izvor: story.rs