Pevačica Tea Tairović privedena u Švedskoj: Oglasio se njen menadžer i otkrio šta se zaista desilo (FOTO)

|

U medijima se pojavila vest da je Tea Tairović privedena u Švedskoj. Poznatoj pevačici su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac.

Prilikom njenog privođenja bila je u istoj haljini koju je nosila na nastupu, imala je istu frizuru i šminku. Kako su mediji pisali, ona se nije presvukla jer je racija izvršena tokom nastupa, a Tea je pevala samo sat vremena.

Povodom privođenja Tee Tairović u Švedskoj na nastupu oglasio se njen menadžer Neša Bridžis. On kaže da je u pitanju redovna procedura i objasnio zbog čega je Tea bila privedena tokom nastupa:

– Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor, policija se zahvalila, nisu imali nikakav razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj – rekao je Bridžis za Telegraf.

Podsetimo, policija je Tei stavila lisice na ruke tokom nastupa, zato je bila u svečanoj haljini i s frizurom i šminkom, a ovo joj nije bio prvi put. Nju je u Nemačkoj uhapsila finansijska inspekcija, navodno je kod sebe imala 30.000 evra, a dozvoljeno je 10.000 evra.

Izvor: telegraf.rs