Fizički obračun žena u gradskom prevozu: Nakon žestoke svađe i guranja, starija žena izbacila mlađu iz autobusa (FOTO)

|

Na društvenim mrežama pojavio se je još jedan snimak brutalnog okršaja, koji se odigrao u gradskom prevozu na liniji 27 u Beogradu. Glavni akteri ovog nemilog događaja su ni manje ni više nego dve žene, koje su najpre započele žestoku verbalnu prepirku, nakon čega je usledio i fizički obračun.

“Izvadiću nož, imam nož, izlazi napolje”, vikala je na sav glas mlađa žena, što je zabrinulo sve putnike koji su se zadesili na licu mesta.

Iako razlog nije tačno poznat, izgleda da se starija žena pronašla uvređenom od strane mlađe koja je uvredila njenu decu.

U jednom trenutku, starija žena izgurala je mlađu iz autobusa koji je sve vreme stajao, jer vozač nije hteo da nastavi vožnju dok se incident ne završi, nakon čega su nastavile guranje, da bi u jednom momentu mlađa žena pala nasred ulice.

Vozač je zatim zatvorio vrata autobusa, a mlađa žena je udarala rukama u staklo, drala se i vrištala da je puste ponovo unutra. Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika društvenih nisu prestajali sa zgražavanjem ovom nemilom situacijom. Ono što je mnoge dodatno razbesnelo je činjenica da su ljudi sve vreme snimali i da niko nije reagovao i razdvojio žene.

Izvor: mondo.rs