Filip Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, otkrio da li će nastaviti vezu sa pobednicom Zadruge: “Varao sam je i izdao!”

|

Rijaliti učesnik Filip Car zauzeo je četvrto mesto u superfinalu “Zadruge 6”, a njegovu verenicu, Aleksandru Nikolić, publika je postavila na tron i proglasila je pobednicom šeste sezone rijalitija.

Car i Aleks su naišli na probleme čim su napustili belu kuću, o čemu je Aleksandra prva pričala za medije.

Oglasio se i Filip rešen da progovori o čuvenom snimku iz izolacije između Aleks i Zvezdana Slavnića, reakcijama njegove porodice, ali i odbrusi svima koji pokušavaju da im naruše emotivnu vezu.

– Napokon sam malo spavao. Porodica mi uvek zameri iste stvari, to su svađe, psovke i sve što je neprimereno. Ova sezona je bila veoma čudna i po ljudima i po energiji, vidim da i napolju nije baš normalnije. Pokušavaju na sve načine novinari, a i ljudi po društvenim mrežama, naročito hejteri, toliko ostrašćeno pljuju po Aleksandri, baš se trude da nas rastave, a to mi je zanimljivo. Trulo bi mi bilo da nas svi hvale, drago mi je da smo ona i ja najgori, najveći trn u oku pored svih divnih ljudi. Naravno da zameram što su se neke stvari desile, kad volim da tražim dlaku u jajetu – rekao je FIlip, pa dodao:

– Aleksandra je imala grešaka i grešaka u životu, kao i svako mlado biće, ali ima pravo na promenu i vidi se na njoj da je zrelija i pametnija. Ona mi je pokazala ljubav i poštovanje. Ona i ja dobro znamo koliko smo bili provocirani od strane ukućana i šta je prolazila zbog mojih avantura. Tako da ću, nažalost mnogih, iako mi nešto nije rekla u potpunosti, ja video ili saznao, oprostiti joj. To je devojka koja je u tim trenutcima bila varana i izdana od strane mene, a opet nije prešla granicu. Smešno mi je da je pravdam javnosti. Imam osećaj da i narod i sedma sila i svi, osim naše podrške žele da naruše naš odnos.

Filip Car nije želeo da komentariše izjave koje je imao Dejan Dragojević na njihovu vezu i rekaciju na veridbu, koju je imao u studiju.

– Zadovoljan sam, kad saberem sve. Naša ljubav, na žalost mnogih ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih – rekao je Filip.

Izvor: kurir.rs