Evo kako izgleda supruga Srđana Predojevića: Dve godine pre venčanja izgubili su bebu, za voditelja se udala sa 42 (FOTO)

|

Voditelj Srđan Predojević (52) opet je glavna tema medija, s obzirom na to da se vraća na dobro poznato mesto, i to mesto voditelja jutarnjeg programa na televiziji Pink.

Nije mnogo poznato kako voditelj živi privatno, kao i kako mu izgleda izabranica, s obzirom na to da se baš retko pojavljuje u javnosti.

Srđanova supruga zove se Mirjana i pravnica je, a za našeg voditelja se udala krajem 2014. u Parizu, kada je ona imala 42, a on 43 godine.

– Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba – rekao je svojevremno Srđan, kada se porodica vratila iz Pariza.

– Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene – rekao je voditelj.

Inače, Mirjana i Srđan su dve godine pre venčanja doživeli veliki gubitak. Mirjana je, nažalost, u poodmakloj trudnoći izgubila bebu.

Na svu sreću, oni su pre toga već dobili dvoje dece.

– Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice – rekao je Predojević tom prilikom za medije.

Inače, pričalo se da je Srđan bio u emotivnoj vezi sa glumicom Ivom Štrljić, međutim danas to demantuju oboje.

Izvor: telegraf.rs