Pojavio se snimak iz kafane smrti, samo 10 minuta kasnije ubijen Dušan: “Opkolili pevačicu pa je grlili, peli se i na stolice…”

|

Jedan od šestorice uhapšenih Mladenovčana, M. J. (25), koji je osumnjičen da je sa petoricom svojih drugara u ponedeljak uveče nasmrt pretukao Dušana Antonijevića (47) u kafani u Mladenovcu, objavio je snimak iz kafane neposredno pre samog zločina.

Video snimak napravljen je telefonom, na njemu se vide osumnjičeni kako se vesele, piju i grle pevačicu.

– Jedan od osumnjičenih se popeo na stolicu, neki su sedeli za stolom dok se ispred njih vide flaše pive, a njih nekoliko je opkolilo i grlilo pevačicu, koja je pevala pesmu “Srpkinja je mene majka rodila”. Vidi se da su momci dosta pijani, teturaju se, krevelje u kameru, namiguju – opisuje nam izvor šta je osumnjičeni objavio kobne večeri.

Samo deset minuta kasnije došlo je do svađe, a zatim i do tuče u kojoj je Antonijević, inače vlasnik auto-servisa, ubijen.

– Na tom snimku ništa nije ukazivalo na nevolje. Ubrzo je Antonijević poručio pesmu. To se ekipi nije dopalo, počeli su da mu dobaciju. Svađa je brzo prerasla u tuču. Nije se znalo ko bije nesrećnog čoveka. Koban po njega je bio udarac flašom ili pikslom u glavu – rekao je izvor.

Kako Kurir saznaje, šestorici uhapšenih stavlja se na teret krivično ubistvo u saizvršilaštvu, a istraga tek treba da utvrdi ko je žrtvi zadao smrtonosni udarac.

– U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje osumnjičenih – rekao je izvor.

Podsetimo, kobne večeri Dušan Antonijević je bio u kafani sa kumom, bratancem i svojim sinom, koji je proslavljao svoj 21 rođendan. Sukob sa momcima koji su sedeli za susednim stolom desio se zbog naručivanja pesama.

– U tuči je povređen i Dušanov sin, koji je pokušao da odbrani oca od batinaša, ali nije uspeo. Na njegove oči su ga ubili. Dušan je na mestu preminuo, nije mu bilo spasa – rekao je naš izvor.

Izvor: kurir.rs