Evo gde živi Milena Popović: Pogledajte kako izgleda stan koji Oliverova porodica želi da joj oduzme (FOTO)

|

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović, živi sa sinom Bogdanom u stanu uređenom po meri 21. veka. Njihov kutak je veoma moderan, zadovoljava estetske kriterijume savremenog dizajna, ali je, s druge strane, pun topline i ljubavi. Dovoljno da zaključimo da oni koji u njemu žive imaju ukusa i stila.

Siva garnitura krasi dnevni boravak, u koju se „uklopila“ i njihova siva mačka, kućni ljubimac od kojeg se Bogdan ne odvaja. Rafiniranost, mudrost i postojanost su odlike ove neutralne boje koja dominira u dekoraciji životnog prostora. Kada je o Mileninom stanu reč, najčešće se ukršta sa zelenim detaljima – stolicama, jastucima, ukrasima, kuhinjskim elementima.

Dizajneri enterijera često preporučuju zelene nijanse jer smatraju da se lako slažu sa drugim tonovima. Boja prirode osvežava prostorije, unosi optimizam i deluje umirujuće.

Milenu Popović često viđaju i u Novom Sadu, gde živi njen partner Igor Jurić, ali kutak koji deli sa svojim sinom samo je njihovo carstvo.

Milena, inače državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine, često je na meti javnosti – jedni je hvale, drugi kritikuju, nakon što je otkrivena njena veza sa Jurićem, mnogi je nisu štedeli. Međutimi, svako ima pravo da bude srećan u životu.

‒ Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim tako. Desilo se nešto ponovo. U njemu sam videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao, jednostavno desila se ljubav, i to je jedan vrlo lep i kvalitetan odnos. Zaista sam srećna i nemam problem da to naglas kažem – rekla je Oliverova udovica u gostovanju kod Slavice Đukić Dejanović.

Izvor: hellomagazin.rs