Evo gde je Đoković otišao nakon osvajanja Rolan Garosa: Sakrili se, a ipak “uhvaćeni” na letu za egzotičnu destinaciju

|

Novak Đoković pre nekoliko dana u Parizu osvojio je rekordnu 23. Grend slem titulu. U nedelju je i zvanično postao najbolji teniser svih vremena.

Posle istorijskog trenutka u karijeri, Đoković je odlučio da se sa porodicom malo odmori u Portugaliji, a “uhvaćen” je na putu za ostrvo Sao Migel, gde će provesti nekoliko dana.

Naime, Novak je je još na konferenciji za medije, odmah posle pobede nad Rudom, najavio da će uzeti nekoliko dana odmora i da neće igrati mečeve do početka Vimbldona u prvoj polovini jula.

Nole se trenutno nalazi na ostrvu Sao Migel, koji pripada pomenutim Azorskim ostrvima. Samo ostrvo Sao Migel pripada Azorskim ostrvima za koje kažu da su “raj u srcu Atlantika” i da je najveći dragulj azorskog arhipelaga, dok je Corvo najmanje ostrvo koje se peške može obići za jedan dan.

U pitanju su vulkanska ostrva koja su istovremeno plava i zelena, crna i vulkanska, i prelivena okamenjenom lavom. U njihovim kraterima su smeštena jezera neverovatne lepote i toplih vodopada.

Kada je u pitanju sama Portugalija, Novak je zvaničan meč tamo poslednji put igrao 2007. godine kada je pobedio Rišara Gaskea u finalu Eštorila i tako postao šampion.

Izvor: espreso.co.rs