Ekskluzivne slike Novakove porodice u Parizu, Stefan i Tara prvi put poziraju sa tatom: Ovu sliku njegovog sina Stefana, svet će pamtiti zauvek

|

Novak Đoković zvanično je prvi reket sveta. Naš teniser pobedio je Kaspera Rudija na Rolan Garosu, i time osigurao svoj 23. gren slem. Postao je zvanično prvi teniser koji ima najveći broj gren slem titula u ovom sportu, a njegova porodica ne može biti srećnija nego danas.

Deca Novaka Đokovića, Stefan i Tara, prvi put su pozirali ispred kamera. Trenutak nikad nije bio prikladniji, jer je njihov tata svetski broj jedan. Tu je i supruga Jelena, koja je bila Noletova najveća podrška tokom svih ovih godina.

Ova prelepa porodica je za ove važne fotografije uskladila svoje autfite. Stefan je nosio isti gornji deo trenerke kao tata, kao i plavi šorc, dok su se mama Jelena i Tara odlučile da ponesu istu boju – pink! Tara je bila preslatka u svojoj roze haljinici, dok se Jelena odlučila za zreliju varijantu – košulja i bele pantalone.

Od trenutka kada je završio meč, njegova deca Stefan i Tara Đoković se nisu odvajali od svog oca, pa je tako nastala jedna od najdirljivijih fotografija koju će svet pamtiti.

Naime, kako je teniser nakon meča seo pred novinare u konferencijskoj sali, tako je mali Stefan seo na pod pored oca i netremice gledao u njega dok je govorio. Baš u tom trenutku nastala je jedna od najlepših fotografija koja nas još jednom podseća na to da je porodicao i ljubav najvažnija od svega.

Podsetimo, mališani su u Priz došli pre nekoliko dana da uživaju sa tatom u pauzama između mečeva i treninga. Novak je čak i odveo decu na utakmicu Pari Sen Žermena, gde su se upoznali sa fudbalskim legendama kao što su Mesi, Mbape, Nejmar.

– Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – ispričao je Đoković uz osmeh.

Izvor: story.rs