Dženan je 15 godina vodio dvostruki život: S njom je varao Samiru, govoreći da mu je saradnica – Jednom usnimljeni zajedno

|

Pevač Dženan Lončarević razvodi se nakon 25 godina braka od Samire s kojom ima dva sina. Kako prenose mediji, pevač već 15 godina živi u Beogadu sa drugom ženom, kojoj je, kako njegova još uvek zakonita supruga tvrdi, kupio i stan.

Lončarević je poslednjih 15 godina, od kada živi sa svojom ljubavnicom, nije toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje, gde ona živi sa decom. Sada, Samira tu živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u drugom gradu.

Kako je rekao izvor, kada je snimljen sa ovom ženom Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubeđivao da mu je to – saradnica, a Samira mu je poverovala. U poslednje vreme njihovi odnosi su zahladneli, nije razgovarao sa suprugom kada bi dolazio u Prijepolje, a u februaru je za rođendan dočekala tužba za razvod braka.

Dženana i njegovu navodnu ljubavnicu ekipa “Paparaco lova” je usnimila zajedno pre izvesnog vremena, ali on nikada, pa ni sada tokom razvoda, ne govori za medije o privatnim stvarima.

Kako je Samira navela u svojoj ispovesti, ona je zaposlena u sudu u kojem je pokrenut proces, ali ne zna kada će okončanje razvoda da se desi, jer poštuje zakon i ne traži ništa pre reda.

“Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Trazim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu”, rekla je ona.

Takođe, Samira je potvrdila pisanje da Dženan na sve načine pokušava da ubrza proes razvoda, ali i da ima nameru da je istera iz kuće.

“On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza”, zaključila je ona.

Izvor: kurir.rs