Dva meseca posle razvoda od pevača Magla benda, Jovana Jocić pokazala novog dečka Italijana

|

Mnoge je iznenadila vest o razvodu Vladana Savića, pevača grupe “Magla bend”. On je na društvenim mrežama pre izvesnog vremena saopštio da se rastaje od dugogodišnje devojke Jovane Jocić sa kojom ima ćerku.

Vest o prekidu njihovog emotivnog odnosa zapanjio je sve, a Jovana je sada otkrila kako je rastanak uticao na nju, ali i priznala da ima novog dečka koji je Italijan.

Budući da ima dosta pratilaca, Jovana je nedavno odlučila da odgovara na njihova pitanja i tom prilikom otkrila kako podnosi to što njena ćerka ne raste sa oba roditelja.

“Jako teško. Najveći životni poraz mi je što nisam uspela da sačuvam porodicu na okupu. Ali oboje dajemo sve od sebe da Anđa bude jako srećno dete”, napisala je Jovana.

Znatiželjni pratioci upitali su je da li je njen novi dečko Italijan, na šta je ona odgovorila potvrdno i podelila njegovu sliku.

Zatražili su i savet od nje kako da se najlakše prevaziđe raskid, na šta je ona imala iznenađujuć odgovor.

“Sve je individualno. Kod mene je generalno takva situacija da kad dođe do momenta prekida, to znači da sam duži period odbolovala tog nekiog i sam prekid ne bude previše značajan”, odgovorila je Jovana.

Izvor: mondo.rs