Duško Tošić uslikan u noćnom provodu: Evo ko mu pravi društvo dok Jelena sedi kod kuće sa kćerkama (FOTO)

|

Već dugo nijedna vest nije toliko potresla a istovremeno i zaintrigirala javnost, kao što je razvod folk dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića. Oni su se početkom leta oglasili i saopšili da je njihovom braku došao kraj, te da će uraditi sve činiti da njihove ćerke prođu kroz to neosetno. Nakon samo par dana kasnije, Jelena je fotografijama sa njihovog venčanja najavila pomirenje, barem su njeni fanovi želeli da veruju u to.

Već je druga godin, a razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića još nije završen, tj. nikada nije ni ušao u sudski proces. Supružnici navodno, žive pod istim krovom još uvek, ali su vodili razgovore oko podele imovine i starateljstva nad ćerkama Atinom i Nikom. Takođe su uključili i advokate, ali su pregovori prekinuti u nekom trenutku. Međutim, niko ni ne može da pretpostavi šta se dalje dešavalo.

Jelena prema Dušku gaji emocije još uvek, a i čvrstog je verovanja da i on oseća isto, te je otkrila pre par nedelja da se o njihovom razvodu u kući u kojoj žive ne govori, da fudbaler ne postoji bez nje, pa ima nadu da će on svoje ponašanje prema njoj korigovati u ovoj godini. Međutim, ove njene reči nisu ostale bez oglašavanja advokata bivšeg reprezentativca, koji je pevačicu upozorio da ne iznosi javno detalje braka niti razvoda, na šta je Jelena svom suprugu poručila da to što je uradio, ne rade pravi muškarci.

ZMnogi su zaključili da se Jelena svim snagama bori da održi porodicu na jednom mestu, dok on pravi pogrešne poteze. Tome svedoče činjenice da skoro svako veče izlazi u noćne provode sa raznim prijateljima.

On je pre par večeri uslikan sa Jeleninim i svojim venčanim kumom Milenkom Andrićem, te je svima istog trenutka pala na pamet Jelenina pesma “Kume” i stihovi ” Kume, kume zar i ti…bar ga podseti, rekao je dok nas smrt ne rastavi”.

Izvor: story.rs