Dušica Jakovljević ponizila Anđelu u emisiji uživo: Njene reči će Zadrugarki dugo odzvanjati u glavi – “Odakle tebi pravo?” (VIDEO)

|

Ljubavnica Zvezdana Slavnića Anđela Đuričić i bivša supruga Ana Ćurčić našle su se oči u oči, pa je Anđela brutalno napala Ćurčićevu i njen ljubavni odnos koji je imala sa Zvezdanom, što se voditeljki Dušici Jakovljević uopšte nije dopalo.

Voditeljka je pročitala pitanje koje je upućeno Anđeli Đuričić tokom emisije “Pitanje gledalaca”.

– Čemu sinoćnje ponižavanje Ane za njen brak i vreme provedeno sa Zvezdanom. Moraš još mnogo hleba da pojedeš za ponižavanje.

– To je samo moje mišljenje na koje imam pravo – odgovorila je Anđela.

– Otkud ti pravo da poniziš nečijih 15 godina? – pitala je voditeljka.

– Ne mislim da sam ponizila. Obratila sam joj se sa gospođom, a ona mi je tada odgovorila da je gospođica. Bila je u vanbračnoj zajednici i to je to. Ako je moje mišljenje poniženje, to je problem u gledaocu koji to tako doživljava – odgovorila je Đuričićka..

– Čemu potreba i pravo da se dovodi u pitanje da li je bila u braku ili vezi? – upitala je Dušica.

– Obratila sam joj se sa poštovanjem, a ona me je ispravila – kazala je Anđela.

– Nisi sa poštovanjem, nego veoma uvredljivo – rekla je Ana.

– Ne osporavam godine koje su proveli zajedno, ali nju je uvredila terminologija – rekla je učesnica iz Crne gore.

– Bila sam žena koja je nosila burmu i iz tog braka imam dvoje dece. Pozdravljam Ivku numerologa koja zna dosta o vama ovde. Ona se svaki put meni obrati veoma ironično, želeći da tako izazove moju rekaciju, ali ja ne želim da nasedam. Bezuslovno veruj Zvezdanu, a kad budemo došli do ozbiljnih životnih tema zanima me šta će gospođica imati da kaže. On njoj daje vetar u leđa – izjavila je Ana.

– Toliko je u pravu. Provalila je da joj govorim potpuno suprotno. Upravo sam joj rekao da mi se ne sviđa što se nastavila sa tim svojim. Pokušaću opet da joj skrenem pažnju, ne može da izdrži, a nema potrebe za tim. Naročito jer mi ona govori da nema potrebe da se obraćam Ani ružno – rekao je Slavnić.

– Kakav lažni odnos… – izjavila je Ana.

– Ana nije u pravu da je Zvezdan nagovara i da joj daje podršku. Sinoć sam čula da je rekao Anđeli “kakvo je to ponašanje”. Ona je duplo mlađa od Ane. Takav način ponižavanja nije prihvatljiv. Ona je sama drska i bezobrazna, i nadmena sama od sebe – rekla je Marija.

– Izvinila sam se. Od kad sam došla ovde, ona mi se nije nijednom obratila bez drskosti i nepoštovanja. Anđela, ja tvoju mamu nisam uzela u usta – izjavila je Ana.

– Da li ja vama spominjem vaše ćerke i muža. Meni pošalju čestitku, ne pokazuju se na javnoj sceni i posetama – saopštila je Anđela.

– Anino dvoje dece je plakalo zbog mene i nje sa njom – rekao je Slavnić.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs