Baka Prase i Anja Bla staju na ludi kamen: Jutjuber napokon priznao – “Sa njom ću provesti život”

|

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, koji ima nadimak Baka Prase i njegova izabranica influenserka Anja Blagojević poznatija kao Anja Bla, izjavljuju nežnost na društvenim mrežama nakon pomirenja. To je njihovim pratiocima dalo povoda da ih pitaju da li planiraju da podignu vezu na viši nivo.

Naime, Anja je davala odgovore na pitanja obožavatelja, pa ju je u jednom trenutku neko pitao da li sebe može da zamisli kao udatu ženu kroz godinu ili dve, na šta je ona iskren i emotivno odgovorila.

– Već se osećam kao udata žena. Mislim da papir ništa ne menja, kad živiš sa nekim dugo, to je kao da si u braku – rekla je Anja pa još dodala:

– Živimo zajedno skoro mesec dana, ali smo živeli i godinu i po dana prethodni put. Osećamo se kao da se znamo celi život i kao da smo već 20 godina u braku – rekla je Anja.

Međutim, da uskoro zaista mogu da stanu na ludi kamen dokazuje i izjava Bake Praseta, kada je rekao da je ona “ta” sa kojom planira da provede ostatak života.

– Ja sam se pomirio sa tim, ja cu sa njom provesti ostatak svog života, to mi je jasno i drago mi je zbog toga – rekao je Baka u emotivnom video snimku na TikToku.

Izvor: kurir.rs