Drama u pozorištu: Milena Vasić se povredila tokom predstave – Sada se oglasila i otkrila kako se oseća

|

Na sceni Pozorišta na Terazijama sinoć se odigrala drama tokom izvođenja mjuzikla “Mamma Mia”! Naime, glumica Milena Vasić, koja u ovom komadu igra Donu, povredila se tokom prvog čina i nije uspela do kraja da iznese predstavu.

“Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena da li i kako nastaviti dalje”, navedeno je, između ostalog u objavi na instagram stranici pozorišta.

Brzom reakcijom glumice Jelene Jovičić, koja sa Vasićevom deli ulogu Done u mjuziklu “Mamma Mia”, komad je uspešno odigran do kraja.

“Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja, a publika je bila zadovoljna”, piše u objavi pozorišta.

Iz ovog teatra ističu da se iza scene često dešavaju i neki nerežirani momenti.

“Kada smo ostajali bez glasa, drugi su zajmili svoj. Plesali smo kao jedan dok pogledom tražimo odgovor iza zavese da li je sve u redu i dali povreda boli. Muzika nikada nije stala. Jer sva snaga leži kada se svako JA umređi u jedno veliko MI”, piše dalje u objavi.

Povodom ovog događaja oglasila se i glumica i ostavila svoj komentar na objavu Pozorišta na Terazijama:

“The show must go on (Šou se nastavlja). Volim vas i hvala Jeleni Jovičić”,poručila je Vasićeva uz emotikone srca, a odmah je usledio odgovor glumice koja je spasila situaciju:

“I mi tebe volimo i samo nam se ti brzo oporavi. Veliki pozdrav i zagrljaj”, napisala je Jelena Jovičić.

Izvor: republika.rs