Nakon lažne zubarke, imamo i lažnu patronažnu sestru – Policija dobila prijavu protiv Melise, ona tvrdi: “Sve je legalno”

|

Protiv Melise Osmanović, osnivačice udruženja “Klub beba, trudnica i mama” iz Niša, podneta je krivična prijava u Policijskoj upravi u Nišu. Prema saznanjima “Blica”, niška policija je u sredu dobila prijavu protiv Osmanovićke po kojoj se postupa.

“Proveravamo i utvrđujemo sve navode iz krivične prijave”, potvrđeno je “Blicu” u niškoj policiji, bez bližeg navođenja identiteta osobe niti drugih detalja o osobi protiv koje je podneta prijava. Kako je “Blic” pisao, Melisa Osmanović je udruženje otvorila 2017. godine.

Od tada do danas delila je savete trudnicama i porodiljama. Na desetine hiljada žena je verovalo Osmanovićki da je ono što se predstavlja – patronažna sestra zaposlena u Kliničkom centru Niš. Ipak, nije sve kako se čini. Poslednjih 48 sati navodno na hiljade žena deli negativno iskustvo koje su imali sa Osmanovićevom.

Melisa je na sva pitanja odgovorila u jednom video snimku koji je objavila na Instagram profilu.

“Potpuno je legalno ovo što radim, to rade svi influenseri. Kad sam videla da moj posao prerasta u ozbiljniju organizaciju, pokrenula sam Udruženje 2017. godine. Tada sam upisala vanrednu školu, koja, vidim, uopšte nije priznata. Sad ispada da nikome nije priznata vanredna škola, jer smo prekvalifikovani i kupili smo diplomu”, pravdala se Melisa.

Izvor: mondo.rs