Drama na liniji 91 – Plafon se srušio putniku na glavu: “Jako je puklo, vozač je odmah zaustavio autobus”

|

Na autobuskoj liniji 91, koja saobraća na relaciji Beograd na vodi – Ostružnica, u nedelju je došlo je do nesreće kada je deo unutar autobusa otpao. Naime, na Obrenovačkom novom putu, pred raskrsnicom sa Železnikom pukao je limeni deo autobusa sa plafona i pao na glavu momku koji je sedeo tačno ispod. Kako svedoče putnici, momak srećom nije imao povrede, a deo koji je otpao ostao je tako da visi jer vozač nije mogao da ga ukloni.

“Puklo je jako, ali na sreću on nije povređen. Vozač je odmah zaustavio autobus, pritrčao da vidi kako je momak, on se samo premestio na drugo sedište i autobus je nastavio ka Ostružnici”, rekla je za Mondo putnica koja se našla u autobusu u trenutku nezgode.

Ostatak putnika nije reagovao jer se na ovoj liniji godinama unazad dešavaju slične situacije. Na društvenim mrežama često se pojavljuju objave bizarnih situacija sa linije 91. Nedavno je na Fejsbuku objavljen snimak na kom u autobusu nema osvetljenja, uz komentar: “A gde su putnici? Pa u mraku”

Osim toga, putnici su se našli u situaciji da vozač ne želi da ide do stanice koja je predviđena na toj liniji. Povodom toga, jedan od putnika se oglasio u grupi na Fejsbuku, “Ostružnica – Beograd”.

“Današnji polazak u 8:30 časova nije došao. Nakon 15 minuta se pojavio polazak, čiji je vozač rekao da neće voziti do grada. Na naše ‘nije problem, izaći ćemo u centru’ nije rekao ništa, već nas je na okretnici ostavio i rekao kako ne sme da vozi dalje sa putnicima”, navodi putnik.

Putnici su iz tog razloga morali su da uključe i policiju budući da više nisu mogli da izdrže ovakvo ponašanje vozača. Iz policije su dobili odgovor da je jedino rešenje da pokrenu odgovarajuću peticiju i da je pošalju Gradskoj upravi.

Izvor: mondo.rs