Đoković izgubio od 123. igrača sveta – Nardi zbunjen pobedom: “Ja sam 20-godišnjak koji je dobio Novaka, to je čudo, ludilo”

|

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ispao je sa mastersa u Indijan Velsu, jer je u tri seta poražen od “laki luzera” Luke Nardija rezultatom 6:4, 3:6, 6:3.

Italijan, inače 123. igrač sveta, odigrao je meč karijere, i to nakon što je u glavni žreb dospeo sasvim slučajno. Sem onog dela u drugom setu, možemo slobodno da kažemo da je Nardi bio taj koji je diktirao tempo.

Ovo je prvi put da je Novak izgubio od “laki luzera” u karijeri, dok je Nardi ujedno najslabije rangirani igrač koji je Đokvoića dobio na ATP 1000.

Nakon meča, Luka Nardi je bio u šoku, kao i mnogi teniski navijači, što se videlo i na konferenciji za medije. Prosto, Italijan nije znao ni protiv koga igra u narednoj rundi, pa je ostao iznenađen pitanjem o Tomiju Polu.

Nardi je već i na terenu rekao da ne veruje šta se desilo, tačnije, rekao je da je sve ovo samo čudo.

“Mislim da me niko nije znao pre ove večeri. Nadam se da je publika uživala u meču. Presrećan sam s pobedom”, rekao je Luka.

Upitan je Nardi i o tome što je pre samo četiri nedelje poražen od 462. na svetu, dok je sada slavio protiv najboljeg.

“Ne znam čoveče, stvarno ne znam… Mislim da je ovo čudo. Ja sam 20-godišnji momak koji je 100. na svetu i koji je pobedio Novaka. Ludilo”, rekao je Luka Nardi.

Izvor: telegraf.rs