Dnevni horoskop za 31. jul 2022: Bika čeka iznenađenje, Blizancima obaveze kvare planove, Vage ne skidaju osmeh sa lica

|

Ovan

Drugi dan vikenda vam donosi preko potrebni mir. Posle mnogo teških i napornih dana vama predstoji dan koji vam neće doneti ništa loše. Vi ćete nedelju moći da iskoristite onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

Bik

Jedna osoba je o vama stekla vrlo lepo mišljenje, a vama će uskoro postati jasno o kome je zapravo reč. Vrlo uskoro vam dolaze dešavanja koja će vas bez bilo kakve dileme iznenaditi.

Blizanci

Vama će nedelja doneti neke obaveze, a te obaveze će vam svakako pokvariti planove. Nažalost, pred vama je veoma naporan dan tokom kojeg ćete imati osećaj da su apsolutno svi protiv vas.

Rak

Dragi rakovi, vama tokom nedelje uopšte neće biti lako, jer će vam se dešavati negativne stvari. Dan vam donosi neke probleme na poslovnom planu, pa vas onda očekuje nešto veoma loše na planu ljubavi vašeg života.

Lav

Ovaj dan vam donosi brige na ljubavnom polju. Nažalost, vaša voljena osoba će učiniti nešto veoma nepromišljeno i vama neće biti ni malo lako da pređete preko tog postupka vašeg partnera.

Devica

Nije ni čudo to što imate razloga za tugu u vašem životu. Sve vam se ovo dešava iz razloga što vi nekim osobama iznova i iznova praštate, a vama to praštanje ništa dobro ne može doneti. Vreme je da počnete uzvraćati drugim ljudima.

Vaga

Vagama drugi dan vikenda donosi veoma lepa dešavanja koja će vam vratiti osmeh na lice. Zapravo će se vama tokom celog dana dešavati pozitivne stvari i bićete veoma lepo raspoloženi.

Škorpija

Tokom dana će vam se desiti neke stvari na koje dugo vremena čekate. Vi ćete pre svega tokom nedelje uspeti da rešite mnoge probleme sa vašim dragim osobama, a vama će isto tako nedelja doneti nešto jako lepo na planu ljubavi.

Strelac

Vama neke osobe samo glume prijatelje. Neke osobe zapravo nisu onakve kakvim se predstavljaju i zbog toga trebate biti i više nego oprezni. Nažalost, vi ste stekli jako veliko poverenje u pogrešne ljude.

Jarac

Dan će vam doneti neke razloge za sreću i to zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Naime, vaš partner će tokom nedelje učiniti nešto sa čim će vam bez bilo kakve dileme ulepšati dan.

Vodolija

Previše se nervirate zbog svega onoga što vam se dešava na poslu, kao i zbog postupaka nekih nevažnih ljudi. Vi se zaista morate promeniti, jer vaša nervoza počinje uticati na vašu zdravstvenu situaciju.

Ribe

Pred vama je jedan od mirnijih dana u poslednje vreme tokom kojeg vam se neće dešavati ništa posebno važno. Ovo će biti jako miran dan tokom kojeg ćete imati neočekivano mnogo slobodnog vremena, a to vreme ćete moći da iskoristite onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

Izvor: stil.kurir.rs