Dnevni horoskop za 22. maj 2022: Bikovi, čeka vas naporna nedelja, skupite snage

|

Ovan

Potreban vam je odmor i dobro društvo. Povetite današnji dan u druženju sa dragim prijateljima. Moguće je da ćete tokom ovog dana upoznati novu osobu na vašem ljubavnom horizontu. Zdravstveno ste vrlo dobro.

Bik

Naredne nedelje vas očekuje naporan rad pa bi bilo dobro da današnji dan posvetite odmoru i relaksaciji. Ne osećate se dobro u svom emotivno – ljubavnom polju. Osmeh na lice.

Blizanci

Mogući su kontakti sa inostranstvom kada je reč o poslu. Kada je reč o ljubavi danas upotrebite svoj šarm. Moguće je bar jedno prijatno iznenađenje.

Rak

Rakovi, obaveze vas čekaju tokom drugog dana vikenda. Uglavnom su to nezavršene stvari iz prethodnog perioda. Današnji dan mogao bi da makar malo poremeti neočekivani poziv, ili susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života.

Lav

Moguće su neke promene u sferi posla. Ako ste zadovoljni Trenutnim ljubavnim stanjem, potrudite se da to održavate na takvom nivou, ukoliko ne-biće prilika u narednom periodu. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Za važne stvari nema odlaganja, ali ako baš nije toliko hitno odvojite dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Ne brzajte sa donošenjem bilo kakvih odluka danas, sačekajte povoljniji trenutak.

Vaga

Danas vas očekuju opusteni razgovori što će ovaj dan očiniti prilično mirnim. Posvetite se i nekoj fizičkoj aktivnosti, prijaće vam. Uživajte u pažnji i pozitivnim trenucima koje vam stižu od nove simpatije. Potrudite se da iznenadite partnera.

Škorpija

Danas ćete biti usmereni na kuću. Preraspodelite malo energije i na polje ljubavi, povoljan dan je pred vama ukoliko se malo više angažujete. Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Mogući su neočekivani dogovori i razgovori na poslovnom planu. Potrudite se da ispunite obećanja koja ste nedavno dali vašoj voljenoj osobi, i uživajte u zajedničkim lepim trenucima.

Jarac

Današnji dan možete iskoristiti za odmor, sve stvari su pod kontrolom. Moguće je da vas očekuje neko lepo iznenađenje od partnera. Uživajte. Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posle napetih dana, ovaj dan bi trebali da pokušate da posvetite sebi i radite ono što vam čini zadovoljstvo i opuštanje. Možda vam sine i neka nova poslovna ideja. Organizujte neki izlet i uživajte u zajedničkim opuštajućim trenucima sa dragim osobama.

Ribe

Danas su vam potrebni opuštanje, mir i odmor. Sve ostalo može i da sačeka.
Vašu maštu mogla bi da zagolica iznenadna komunikacija sa osobom iz vaše prošlosti. Moguća glavobolja.

Izvor: stil.kurir.rs